Saknar er så mycket❤️❤️

Jag saknar er så mycket mamma och pappa. På ett år förlorade jag er båda två i samma vidriga cancer. Varför? Mitt liv har blivit så annorlunda. Jag har blivit annorlunda. Jag saknar er närvaro, våra samtal skratt och fikastunder. Det har hänt så mycket sedan ni lämnade mig, sådant som jag hade velat dela med er.
Ibland kan jag känna doften av er. Då blundar jag och fantiserar att ni är nära mig.
Alla förlorar någon men det blev för mycket för mig. Året innan ni lämnade mig förlorade jag min lille pojke i plötslig spädbarnsdöd sedan dog ni, min älskade hund och häst. Jag undrar om ni ser min sorg. Jag vill inte att ni ska se hur dåligt jag mår. Jag tänker på vårt samtal pappa, samtalet innan du somnade in. Vi pratade om döden och vi hoppades båda två att det skulle finnas en fortsättning. Jag kommer ihåg så väl vad du sa.” Tänk om det inte är så det fungerar så som vi önskar och tror” Jag kunde se din osäkerhet och rädsla att inte få träffa mamma på andra sidan.
Ni betyder så mycket för mig! Jag hoppas vi ses igen❤️❤️

Cina
Dödsorsak: 
Sjukdom

Dödsviktigt är en bok om hur det är att förlora en förälder som barn som kom ut i december 2012.
Dödsviktigt.nu är en mötesplats för de barn som är drabbade och en faktabank om sorg för alla som behöver det.
Det är dödsviktigt att prata om döden är föreläsningen som gjuter mod i lärare, vårdpersonal och andra vuxna så att de vågar möta barn i sorg.

Mia Berg, författare och projektledare, miaberg.nu

Anna Thors, fotograf och bokens formgivare, afotoform.se

Henric Wallmark, illustratör, henricwallmark.se

Johan Hammarström, webbdesign, johwebandgraphics.se

Sätt upp din egen lapp på Anslagstavlan. Dela dina tankar och känslor om sorgen med andra barn och ungdomar som också vet hur det är. Skriv lite grann eller hela din historia. Eller bara läs! Kom ihåg – du är inte ensam!