Plötsligt saknar jag dig så

Plötsligt så saknar jag så jag gråter kära älskade mamma. Du dog denna dag för 18 år sedan helt oväntat, du var vara 45 år jag var 17 år. Det gör ont att vi inte fick längre tid tillsammans. Min pappa har aldrig funnits i mitt liv. Det var bara du, jag och min bror. Vi hade det svårt och va ensamma, du var ensamstående hela livet fick aldrig uppleva kärleken,lyckan,veta att du dög eller ditt barnbarn och att du var en god mor som gjorde allt för oss.
Jag hoppas att det finns en plats där jag kan träffa dig igen, ge dig en kram och säga att jag älskar dig. Det kanske fanns någon anledning till varför du gick bort så fort och lämnade mig. Det har inte varit lätt fr meig heller. Jag hoppas att det nu vänder att jag nu kan uppleva det du aldrig fick och på så vis dela det med dig. Ditt barnbarn är så lik dig särskilt när han är på lite dåligt humör. Önskar och hoppas att du är med mig,din son och ditt barnbarn!

Margot Elisabeth Kristina
Förälder: 
Mamma
Dödsorsak: 
Plötslig

Dödsviktigt är en bok om hur det är att förlora en förälder som barn som kom ut i december 2012.
Dödsviktigt.nu är en mötesplats för de barn som är drabbade och en faktabank om sorg för alla som behöver det.
Det är dödsviktigt att prata om döden är föreläsningen som gjuter mod i lärare, vårdpersonal och andra vuxna så att de vågar möta barn i sorg.

Mia Berg, författare och projektledare, miaberg.nu

Anna Thors, fotograf och bokens formgivare, afotoform.se

Henric Wallmark, illustratör, henricwallmark.se

Johan Hammarström, webbdesign, johwebandgraphics.se

Sätt upp din egen lapp på Anslagstavlan. Dela dina tankar och känslor om sorgen med andra barn och ungdomar som också vet hur det är. Skriv lite grann eller hela din historia. Eller bara läs! Kom ihåg – du är inte ensam!